DataCom
  Магазин Хостинг Интернет Поддръжка Поща За нас  
Новини

 

Свързаност
DataCom е в уникалната позиция като интернет и хостинг доставчик да позиционира сървърите си стратегически в своя интернет център директно свързани чрез оптичната ни мрежа към страната и чужбина

» LAN Интернет

Разработване и предоставяне на корпоративни и индивидуални интернет решения за високоскоростен и надежден пренос на данни. Изграждане на кабелна и оптична мрежа в центъра на гр. София.

 

Описание

LAN интернет е начин за връзка към световната мрежа (интернет), която се осъществява чрез мрежови кабел, свързващ директно Вашите компютри с нашите сървъри и оттам с Интернет.

Преимущества

Високоскоростен достъп до Интернет и локалния сървър на DataCom
Независимост от телефонната мрежа и кабелната телевизия.
Драстично намаление на телефонната сметка.

Инсталация

За инсталацията е необходимо; компютър снабден с мрежови адаптер , който се включва чрез UTP кабел и междинни устройства към опорната мрежа на DataCom.
Потребителят получава реален IP адрес и достъп до Интернет след избор на план. Заедно с това получава и безплатна пощенска кутия която поддържа: WebMail, POP3, IMAP достъп.
Като опция може да получите повече от една пощенски кутии.

Предназначение

Услугата е предназначена за клиенти, които желаят да получат високоскоростна мрежа за Интернет достъп с висока степен на сигурност и на достъпна цена. Подходяща е както за частни, така и за корпоративни клиенти.